Quantra Academy

Niet-voor-IT-verantwoordelijk management is steeds meer betrokken bij en medeverantwoordelijk voor IT gerelateerde onderwerpen en besluiten. Maar wat zijn de belangrijkste kernprincipes in de omgang met IT gerelateerde onderwerpen en ‘IT-ers’? Wat zijn belangrijke trends? Hoe onderscheid je echte innovatie van gebakken lucht? En wat zijn mogelijke consequenties van IT keuzes?

Met de Quantra Academy geven wij antwoord op deze en meer vragen door middel van trainingen, boardroomsessies en advies. Het effect? Minder falen en frustratie, meer succes, grip én het beter benutten van kansen!

Projectsucces maximaliseren

Quantra is sinds 2006 gespecialiseerd in interim management, directievoering, project portfolio management, project succes, IT waarde beheersing, applicatie portfolio management, business & IT alignment, informatiemanagement en applicatierationalisatie.

Quantra Academy slaat een brug tussen het (complexe en steeds verder uitdijende) IT domein en overige business onderdelen, zodat directie en management de juiste keuzes maken en projectsucces maximaliseren.

Haal meer uit uw IT. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.