Team Groepsfoto wadlopen zwart wit

Op één lijn

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Cora Koehorst

Officemanager
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Door toenemende digitalisering van steeds meer onderdelen binnen organisaties, neemt het belang van IT verder toe. Als gevolg neemt ook de hoeveelheid beschikbare informatie toe, waardoor nieuwe kansen ontstaan. De kwaliteit van deze informatie is een randvoorwaarde voor het succes van een IT verandering. Iedere manager krijgt steeds meer te maken met IT, waardoor het belang om IT te begrijpen ook groter wordt.

De Academy “Op één lijn” kan worden gezien als een soort taalles over complexe IT begrippen. We nemen u mee door het oerwoud van bewoordingen binnen de IT, en geven hier een begrijpelijke uitleg over. Maar we gaan nog een stap verder. Zoals de titel aangeeft, is het vooral van belang dat business en IT elkaar weten te vinden en begrijpen. Daarom nodigen we u uit om niet alléén deel te nemen, maar een collega mee te nemen met wie u samenwerkt. Zo kunnen we tijdens de Academy zorgen dat u (weer) op één lijn komt.

Voor wie?

U bent vanuit uw rol betrokken bij IT. Dit kan zijn als CIO, directeur IT, maar het is juist ook interessant om deel te nemen als u geen IT achtergrond heeft.

Hoe ziet de Academy er uit?

Deze Academy beslaat één dagdeel. Wij bieden deze Academy periodiek aan, en kunt u zich hierop inschrijven. Het is ook mogelijk om deze Academy bij u in huis te laten plaatsvinden. Kosten zijn afhankelijk van de invulling, en op aanvraag beschikbaar.