Patrick de Brabander

Senior Management Consultant

Patrick is zeer vindingrijk en gaat vol voor het resultaat, een ‘doorzetter’ die ervoor zorgt dat zaken geregeld worden. Door deze combinatie is hij in staat snel veranderingen met succes te analyseren en te realiseren.

Claudia Mattu

Senior Management Consultant

Claudia is een ervaren projectmanager en management consultant en werkt sinds augustus 2015 bij Quantra. ‘Ik coördineer en leid projecten waarbij inhoudelijke kennis en communicatie mijn sterkste punten zijn. Ik …

Ingrid Weterings

Senior Management Consultant

Ingrid heeft een achtergrond in zowel bedrijfseconomie en organisatiekunde. Hiermee slaat zij een brug tussen beide werkvelden, waarbij organisatie optimalisatie voorop staat.

Feico Giesing

Senior Management Consultant

Feico is een ervaren management consultant met IT vraagstukken in ‘complexe’ omgevingen. Hij heeft een klant- en resultaatgerichte aanpak met aandacht voor de omgeving.

Gerwin Mast

Senior Management Consultant

Gerwin werkt sinds augustus 2016 bij Quantra. Hij heeft ervaring in lijn, project, portfolio en service management functies in de ICT en methodieken als Prince2, ITIL en meer recentelijk met Lean/Agile.

Jeffrey Vollebregt

Senior Management Consultant

Jeffrey heeft een bedrijfstechnische achtergrond en is hierdoor in staat om snel verbeteringen op het gebied van IT-processen te doorgronden met oog op de toekomst.