Bij Quantra draait het om resultaat. Hiervoor leveren wij onder andere de volgende diensten. Zoekt u iets anders? Neem dan contact op.

Applicatierationalisatie

Quantra heeft vastgesteld dat met applicatiesanering of applicatierationalisatie minimaal 10% op IT kosten kan worden bespaard en er meer inzicht opgebouwd kan worden.

Projectmanagement

Een goed begin is het halve werk. Tegenvallende resultaten van projecten komen vooral doordat ze gestart worden met een roze bril-visie.

Informatiemanagement

Verbeter de kwaliteit van uw gegevens en zet het om in bruikbare informatie. Managementinformatie, Business Intelligence, Big Data en Master Data Management.

Regie op uitbesteding

Of het nu om plannen voor uitbesteding van IT dienstverlening gaat of om eens kritisch te kijken naar de prestaties van leveranciers.  Vragen op het gebied van uitbesteding en leveranciersmanagement, klik verder! 

Business- en IT-Alignment

Creëer een goede samenwerking en communicatie tussen Business en IT. Voorkom onbegrip en miscommunicatie en haal meer uit uw IT en organisatie.

Positie IT versterken

Onbekend maakt onbemind. IT heeft zoveel te bieden maar krijgt veelal de aandacht niet die het verdiend. Hoe buig je dat om?