Handshake 3382503 1920
De vraag is niet waar u uw wijsheid vandaan haalt...
…maar waarom u het zónder zou doen.

eConsultancy

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Ron Linssen

Managing Partner
06-11341439 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

IT raakt steeds meer onderdelen binnen een organisatie. Daarom is het belangrijk om gedegen besluiten te nemen en veelgemaakte missers te voorkomen, zéker wanneer het over IT veranderingen gaat. Dit kan echter best lastig zijn. Als niet IT’er ontbreken mogelijk kennis, inzichten of noodzakelijke informatie om belangrijke keuzes te kunnen en durven maken. Wij helpen graag met snel en professioneel advies over IT gerelateerde documenten.

Wij laten veranderingen slagen, óók op afstand.

Met eConsultancy bieden wij de mogelijkheid om te helpen op afstand. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een belangrijk document beoordelen en binnen 5 werkdagen (of eerder indien gewenst) een persoonlijke terugkoppeling geven over:

  • De sterke punten van het document;
  • De suggesties ter verbetering van het document;
  • Eventuele gerichte specifieke aanvullende vragen.

U kiest zelf welke onderdelen met ons worden gedeeld en welke specifieke vragen u ons stelt. De beoordeling en terugkoppeling gebeuren discreet. Niemand die het hoeft te weten. Wij geven feedback, u beslist zelf hoe en in welke vorm u het gebruikt.

Een andere manier van eConsultancy is een gerichte klantsessie. Hierbij bundelen wij onze kennis om gezamenlijk de casus van één organisatie razendsnel door te lichten. Zo helpen we om kansen te benutten en verbeteringen te realiseren.

Heeft u een specifieke vraag voor eConsultancy? Wij denken heel graag mee!

Meer weten over eConsultancy? Ja, ik ontvang graag meer informatie
Geldige e-mail is verplicht

Ik ben aangenaam verrast door de scherpte en kwaliteit van het advies dat Quantra heeft geleverd in korte tijd. Het kan dus wel.

Willem Koens Financieel Directeur Muntstad

Ontdek meer

Inzicht en Grip op IT
Grip op projecten
Business & IT alignment

Haal meer uit uw IT. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.