Wees welkom bij het event: “CFO meets CIO”. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en uw eigen ervaringen met innovatie gaan we in een actieve en informele setting in gesprek. Zo horen we van elkaar én van experts wat wel en wat niet werkt.


Voor wie?

U bent CFO en beslist mee bij investeringen en innovatie. Blockchain? Digitalisering? Robots? Niet meedoen betekent de boot missen. Maar wat is wijsheid? Wordt het een succes of toch de zoveelste tegenvaller? Wie het weet mag het zeggen! Wie kunt u gebruiken als objectief sparringpartner?

Met wie?

Wij zijn Ron, Martin en Koenraad. Wij hebben ook de wijsheid niet in pacht, maar hebben wel laten zien succesvol om te kunnen gaan met innovatie en vernieuwing, waaronder Blockchain. Wij geloven in het delen van kennis, kunde en gedachten, omdat dit ook onze gedachten verrijkt.

Koenraad Bruins
CIO – Sanquin

Actief als CIO en toezichthouder. Onderscheidend door een heldere nuchtere visie op innovatie, vernieuwing én waardeveranderingen binnen organisaties.

Ron Linssen
Managing Partner – Quantra

Meer dan tien jaar zeer ervaren verandermanger op snijvlak van business en ICT.

Martin van Dongen
Managing Partner – Quantra

Helpt organisaties bij het realiseren van veranderingen én innovaties in ICT. Van publiek domein tot zakelijke dienstverlening en logistiek, waaronder het MKB.

Wat?

U bent direct betrokken bij de besluitvorming over investeringen, budgetten en kosten. Hoe houdt u hierin het hoofd koel? Hoe weerstaat u de druk van CIO, innovatie-directeuren en andere collegae die geloven in het volgende Big Thing? Hoe beheerst u kosten en risico’s terwijl u tegelijkertijd innovatie mogelijk probeert te maken, als u zelf als financiële vrouw of man niet de kennis en kunde in huis hebt om een innovatie op waarde te schatten?

Wij nodigen u uit om in een actieve informele setting ervaringen te horen en uit te wisselen. Wat werkt wel, wat niet? Het wordt vooral een interactie sessie, geen PowerPoints met commerciële verhalen. Wij zullen vanuit onze ervaringen, gedachten en interesses de sessie faciliteren. Maar nodigen u vooral ook uit eigen probleemstellingen, casussen of concrete vragen mee te nemen of vooraf toe te sturen.

Wanneer?

Woensdag 17 april 2019 

15.30 ontvangst

16.00 start bijeenkomst

19.00 einde bijeenkomst met aansluitend een borrel

20.30 einde borrel

Voor vragen over dit event en het toesturen van eigen input kunt u contact opnemen met Cindy van Schaick.

06 460 63 490 of c.vanschaick@quantra.nl