Innovatie: Iedereen hoort erover, leest en heeft het erover. The Internet of Things, Zelfrijdende auto’s, Robots, Kunstmatige intelligentie, Augmented reality.......Met big data weet u straks alles…maar weten ze ook alles van u…En nog veel meer. En er komt nog meer ook. Het zet onze wereld op zijn kop.

De eerste kritische enthousiasme-dempende geluiden zijn er ook al, uiteraard. Tegelijkertijd, het valt niet te ontkennen. De ontwikkeling van de technologie gaat snel en sneller. Maar wat kan deze technologie voor u betekenen? Waar liggen de kansen in innovatie? En waar vooral en voorlopig nog niet?

In de INNOVATIE MONITOR willen we onze visie op innovatieve ontwikkelingen binnen het IT domein delen. Doel is complexe zaken in heldere taal uiteen te zetten zodat ook niet IT-ers kunnen begrijpen wat er speelt en of je er iets mee kan. Klik hier om de eerste editie van onze INNOVATIE MONITOR te downloaden met thema’s als Blockchain, Big Data, Smart Machines en Domotica.

Quantra biedt hulp: Wij zijn géén innovatie-adviseurs. Wij helpen niet met IoT, niet met Ai en niet met…Maar wij helpen wél in het maken van slimme, passende keuzes. Het denken in kansen, in oplossingen. Maar wel met een nuchter realisme, vanuit kritieke succesfactoren, een combinatie van nuchtere bedrijfskunde én creatief opportunisme.

Behoefte om eens met ons van gedachten te wisselen wat innovatie voor uw organisatie betekent? Neem dan contact met ons op, we gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.