Unknown Wong Gftcsi2rzqq Unsplash
Top kwaliteit IT
...voor non-core IT organisaties

IT Management as a Service

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Ron Linssen

Managing Partner
06-11341439 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

IT wordt steeds belangrijker voor organisaties: wanneer moet u wel of niet inspelen op technologieën als AI, AR, Blockchain, Robots? Voor veel bedrijven is IT geen ‘core business’. Wél belangrijk ter ondersteuning, maar u verdient er geen geld mee. Toch is het voor deze bedrijven belangrijk dat hun IT stabiel is en voor continuïteit zorgt. En bovendien moet iemand binnen het bedrijf antwoord kunnen geven op zowel strategische als operationele IT vraagstukken.  

Als IT niet uw ‘core business’ is, is het vaak lastig (zo niet onmogelijk of ongewenst) om voor deze diversiteit aan IT vraagstukken zelf goede eigen IT mensen aan te trekken. Terwijl u wel wilt kunnen vertrouwen op ‘state of art’ kennis en toepassing van IT binnen uw bedrijf, zonder ingewikkelde praatjes.

Wij hebben wél die diversiteit en state of art kennis in huis en het is onze core business om dit te onderhouden.

Wij helpen graag met uw IT vraagstukken en strategieën.

Met IT management as a service bieden wij de mogelijkheid om als ‘uw externe IT manager of directeur en uw IT afdeling’ te fungeren.

Wij helpen u op afstand of op locatie, wat u wenst en in welke frequentie u wenst. Het voordeel voor u is dat u kunt beschikken over onze kennis en ervaring op zowel strategisch als operationeel niveau zonder dat u hiermee hoge kosten betaald voor iemand op de payroll. U sluit met ons bijvoorbeeld een halfjaarabonnement af voor IT management as a service. Groeit uw organisatie, dan groeien wij mee. Geen hoge overheadkosten, wél de expertise die u nodig hebt om IT echt ondersteunend te laten zijn aan uw core activiteiten.

Meer weten over IT Management as a Service? Ja, ik ontvang graag meer informatie
Geldige e-mail is verplicht