Voorziet u een probleem of moeilijk project in de IT? Of hebt u het gevoel dat de IT-afdeling niet lekker loopt? Wij helpen u en zorgen dat u er beter uitkomt. Want bij Quantra geloven we dat niets onmogelijk is en alles beter kan. Daar maken wij niet alleen de plannen voor, we zorgen indien nodig ook dat ze worden gerealiseerd. Met duurzame resultaten waar u ook de vruchten nog van plukt als wij weg zijn.

Informatie en Communicatie Technologie is niet weg te denken uit organisaties. En de wereld van ICT staat nooit stil. Voortdurend komen er nieuwe aanpakken, methoden en software op de markt. De ene innovatie is nog niet afgerond of er staat al een nieuwe voor de deur.

Maar succesvol innoveren is niet eenvoudig, en niet elke innovatie is nodig. Dure aanpassingen en software worden aangeschaft in de hoop problemen op te lossen, maar blijken dit in praktijk niet te doen. Of mogelijkheden worden onvoldoende benut. Vaak ontbreekt een aansluiting tussen IT en uw bedrijfsvoering, waardoor de IT-afdeling minder goed werkt dan hij zou kunnen doen.

Na ruim 20 jaar ervaring in IT- en managementfuncties groeide bij Ron en Martin de ambitie hier iets aan te veranderen. Zo ontstond Quantra. Nu werken we met een enthousiast, divers team om de IT te verbeteren. 

 

Wat we doen

Meer uit uw IT
De omgang met IT en de informatiehuishouding binnen organisaties verloopt vaak onnodig inefficiënt omdat ICT niet goed is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Quantra geeft u helder advies om dit ten goede te keren.  Hierbij leveren we oplossingen die zowel vanuit de technische- als de bedrijfskundige kant begrepen en geaccepteerd kunnen worden. Kansen voor uw bedrijf worden vertaald naar duidelijk ICT-adviezen en realiseerbare plannen, waarmee u meer rendement uit uw IT kan halen.

Projectmanagement
Een goed idee is zinloos als het op de plank blijft liggen. Daarom geven wij niet alleen advies, maar nemen wij -wanneer u wilt natuurlijk - ook het projectmanagement op onze schouders. Met power en plezier zetten we uw bedrijf in beweging en leveren we duurzame oplossingen.

Of u nu CEO, CFO , CIO of IT-er bent, wij helpen u graag verder.  Bekijk hier onze diensten. Of neem direct contact met ons op en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Meer weten? Kijk bij onze diensten of neem contact op.

Over ons

 


 

Klanten over Quantra

"Wat Quantra uniek maakt is dat ze gedreven op zoek zijn naar de oorzaak van het werkelijke probleem.

Duncan Schoen – Ziggo