Wij blijven op zoek naar mensen om ons team te versterken. Mensen die de uitdaging aandurven en samen met ons het verschil kunnen en willen maken. Heb jij het in je en deel je onze visie? Ben jij gedreven? Zoek je plezier en breng je dat ook? Kom dan werken bij Quantra.

Neem contact op per mail: info@quantra.nl of telefonisch: 030 877 44 55.

Vacature Office Assistant

Als Office Assistant ben je de spin in het web van Quantra, de verbinder tussen mensen, opdrachten, klanten, leveranciers, verwachtingen en werkelijkheid. Ben jij energiek, leergiering en sta jij je mannetje? Dan komen wij graag met jou in contact!
Bekijk onze vacature Office Assistant

Vacature Management Consultant

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als management consultant op het snijvlak van business en ICT? Vind jij het gaaf om anderen te helpen meer uit ICT te halen? Heb jij lef en beschik je over een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen? Dan is dit je kans!
Bekijk onze vacature Management Consultant

Vacature Ervaren Management Consultant / Projectmanager

Ben jij een ambitieuze management consultant of projectmanager? Herken jij dat er nog veel te winnen valt in de afstemming tussen business en ICT? Vind jij het gaaf om anderen te helpen meer uit ICT te halen? Zie jij jezelf werken vanuit een kleine organisatie waarin lef en out-of-the-box denken een must zijn? Dan ben jij diegene die we zoeken!
Bekijk onze vacature Ervaren Management Consultant / Projectmanager