Christian 2 (2)

Christian van Dijk

Christian van Dijk is in februari 2021 begonnen bij Quantra als trainee en inmiddels doorgegroeid in de rol van Business Analist. Hij heeft een bachelor Bedrijfs-en consumentenwetenschappen aan Wageningen University & Research gevolgd met focus op bedrijfswetenschappen. Daarna heeft hij de 2-jarige master Management, Economics and Consumer studies gedaan, met een specialisatie in Management studies.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

Christian is van nature een rustig persoon en blijft altijd zichzelf. Hij is iemand die alles wil observeren om daarna zijn mening te delen of een beslissing te nemen. Ook werkt Christian graag in een informele en ontspannen werksfeer in een organisatie. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op de tennisbaan, in het bos of in de sportschool.

Het afgelopen jaar heeft hij bij Quantra veel kennis mogen opdoen over onderwerpen uit de IT wereld zoals Agile, Scrum, Data Modelleren en PowerBI. Ook heeft hij zijn PRINCE2 certificaat behaald. Door zijn bedrijfskundige achtergrond te combineren met deze IT kennis kan hij zich goed inleven in IT vraagstukken van bedrijven en organisaties.

Daarnaast weet hij met zijn analytische blik processen van organisaties te doorgronden. Het geeft hem vervolgens veel energie om wensen in kaart te brengen van organisaties en deze te vertalen naar IT oplossingen.

Het visualiseren van data is ook iets waar Christian veel voldoening uit haalt, bijvoorbeeld door het maken van dashboards/rapportages waarmee (nieuwe) inzichten gegenereerd kunnen worden.

Christian is gespecialiseerd in