Daniela

Daniela Vostriz

Met een bescheiden, optimistische en gezonde blik op de realiteit vertaalt Daniela vergezichten naar praktische en slimme oplossingen die er morgen toe doen. Ze werkt vanuit de overtuiging dat bij veranderingen de mens centraal staat. Een sociaal–maatschappelijke invalshoek en het zoeken naar een win-win situatie heeft met de komst van informatietechnologie in het digitale tijdperk aan relevantie toegenomen en heeft daarom altijd plek in haar benadering.

Successen moet je vieren

In de samenwerking vindt zij vertrouwen belangrijk en zorgt zij voor een collegiale sfeer en aandacht die in veeleisende situaties voor betrokkenheid en professionaliteit zorgen. Voor de balans viert zij resultaten even graag als het leven.

Snelle denkkracht, aanpassingsvermogen, ongeremde nieuwsgierigheid en passie voor innovatie zijn eigenschappen waardoor zij snel een beeld heeft van nieuwe situaties. Deze eigenschappen gecombineerd met daadkracht en doelgerichtheid vertalen zich in haar werk in effectieve (project)leiding.

Van nature is zij analytisch en zorgt zij in haar aanpak voor de stabiele basis door een planmatige en gestructureerde benadering. Hierdoor kan zij in de uitvoering bij turbulentie en onverwachte wendingen makkelijk schakelen en duidelijkheid creëren.

De expertise gebieden van Daniela

Succesvolle Verandering
Succesvolle Innovatie
Business waarde ICT