Martin van Dongen

Managing Partner

Resultaat- en mensgericht: dat is Martin. Houdt de zaken praktisch en concreet in een omgeving waar turbulentie en verandering vanzelfsprekende zaken zijn. Éen van de initiatiefnemers van Quantra.

Ron Linssen

Managing Partner

Ron onderscheidt zich door zijn doortastende bedrijfskundige opstelling en aanpak, altijd op zoek naar verbeterpotenties in organisaties. Ron is één van de initiatiefnemers van Quantra.

Cindy van Schaick

Office Manager

Regelen en organiseren, daar houdt Cindy van. Ze is de spil binnen het team en zorgt dat de werkzaamheden op kantoor soepel verlopen en is de office manager van Quantra.

Patrick de Brabander

Senior Management Consultant

Patrick is zeer vindingrijk en gaat vol voor het resultaat, een ‘doorzetter’ die ervoor zorgt dat zaken geregeld worden. Door deze combinatie is hij in staat snel veranderingen met succes te analyseren en te realiseren.

Claudia Mattu

Senior Management Consultant

Claudia is een ervaren projectmanager en management consultant en werkt sinds augustus 2015 bij Quantra. ‘Ik coördineer en leid projecten waarbij inhoudelijke kennis en communicatie mijn sterkste punten zijn. Ik …

Ingrid Weterings

Senior Management Consultant

Ingrid heeft een achtergrond in zowel bedrijfseconomie en organisatiekunde. Hiermee slaat zij een brug tussen beide werkvelden, waarbij organisatie optimalisatie voorop staat.

Feico Giesing

Senior Management Consultant

Feico is een ervaren management consultant met IT vraagstukken in ‘complexe’ omgevingen. Hij heeft een klant- en resultaatgerichte aanpak met aandacht voor de omgeving.

Gerwin Mast

Senior Management Consultant

Gerwin werkt sinds augustus 2016 bij Quantra. Hij heeft ervaring in lijn, project, portfolio en service management functies in de ICT en methodieken als Prince2, ITIL en meer recentelijk met Lean/Agile.

Jeffrey Vollebregt

Senior Management Consultant

Jeffrey heeft een bedrijfstechnische achtergrond en is hierdoor in staat om snel verbeteringen op het gebied van IT-processen te doorgronden met oog op de toekomst.

Chris Melchers

Management Consultant

Chris werkt sinds maart 2017 bij Quantra, heeft een bedrijfskundige achtergrond en is gespecialiseerd in verander- en procesmanagement. Binnen deze werkvelden analyseert hij de samenhang tussen business doelstellingen en IT.

Judith Roelofs

Management Consultant

Verbinden en verbeteren, dat is wat Judith doet. Ze heeft een achtergrond in organisatiekunde. Samen met haar mensenkennis en een dosis enthousiasme, vormt dit de basis voor snelle analyses en een klantgerichte aanpak.

Peter Haverkamp

Management Consultant

Peter werkt sinds mei 2018 bij Quantra. Met een juridisch en bedrijfseconomische achtergrond zorg ik voor een integrale aanpak waarmee organisaties efficiënter en effectiever kunnen opereren.