Quantra Academy

Wegwijs en up-to-date in de veranderende wereld van IT

Een groot deel van onze opdrachtgevers heeft , als niet-ITer, op enigerlei wijze verantwoordelijkheid voor de informatievoorziening binnen de organisatie. Maar het fijne weten ze er niet van. Bij belangrijke beslissingen en veranderingen wordt vaak om “second opinion” gevraagd van partijen in de markt, waaronder Quantra.

In gesprekken met onze opdrachtgevers merkten wij dat zij ook tussentijds op de hoogte gehouden willen worden over de ontwikkelingen binnen IT. Hiervoor is de Quantra Academie opgezet, om niet IT-ers te informeren over de belangrijkst ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening, in de breedste zin van het woord.

Seminars

In dit kader heeft Quantra in 2013 in samenwerking met CFO Nederland een avond georganiseerd voor CFO’s, waarin in klare taal onderwerpen als Cloud, Big Data en Social Computing uitgelicht zijn.  Na enthousiaste reacties hebben we besloten dit idee voort te zetten. In de vorm van mini-seminars geven onze experts hun visie op ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Voor wie?

 • Quantra organiseert zelf mini-seminars voor speciale doelgroepen, verschillende per seminar. Houdt hiervoor onze agenda in de gaten.
 • Daarnaast houden we ook gerichte klantsessies, waarbij wij onze gebundelde kennis inzetten om de casus van één organisatie in een snelkookpan om te zetten naar kansen, mogelijkheden en scenario´s.

Interesse in onze mini-seminars of ronde tafel sessies? Laat een berichtje voor ons achter !

Agenda

 • 16 januari 2014: 'De drempel laag, de ambitie hoog'
  Het KING Jaarcongres vindt plaats op donderdag 16 januari 2014 in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Gedurende dit alweer vierde jaarcongres zal Ron Linssen namens Quantra spreken over onze ervaringen rond applicatiesanering binnen gemeenten volgens het door Quantra ontwikkelde GEMSS model. Meer informatie op is te vinden op www.kingcongres.nl.
 • 5 februari 2014: ' Meer grip op decentralisatie'
  We beginnen in 2014 met een Mini-seminar in de vorm van een "Round Table"  gericht op beslissers binnen de lokale overheid. Mini-seminars starten aan het eind van de dag voor de files en lopen door tot de avond wanneer de files verdwenen zijn. Vanzelfsprekend op een goede locaties en een prima broodje erbij, maar het draait vooral om de inhoud.
  Locatie: Victoria in Zeist
  Tijd: 16:00-20:30
  Dit is een besloten bijeenkomst waar deelnemers voor worden uitgenodigd.