Onze werkwijze typeert zich doordat we opdrachten realiseren ‘mét de organisatie’ in plaats van ernaast. We brengen op basis van onze expertise inzicht en grip. We geven het voorbeeld en verzorgen de inrichting. We zorgen ervoor dat het resultaat overgenomen kan worden door interne medewerkers, dat ze zich eigenaar voelen. En dat het resultaat past bij de specifieke organisatie.

Maar we delen deze kennis ook graag en leren het organisaties graag zelf. Zodat zij zich eigenaar blijven voelen en voldoende kennis en kunde hebben om het resultaat structureel te borgen.

Via de Quantra Academy bieden wij diverse trainingen, workshops, mini-seminars en kennissessies aan voor verschillende doelgroepen. Stuk voor stuk ontwikkeld in onze eigen unieke ‘het kan wél’ stijl. Daarnaast houden we ook gerichte klantsessies, waarbij wij onze gebundelde kennis inzetten om de casus van één organisatie in een snelkookpan om te zetten naar kansen, mogelijkheden en scenario´s.


Binnenkort volgt de volledige Academy Agenda. Neem in de tussentijd gerust contact met ons op voor een specifieke maatwerk vraag, wij denken graag mee!