Chameleon

Waarom we er zijn

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Ron Linssen

Managing Partner
06-11341439 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Wij zijn Quantra. Ons verhaal begint in 2006 bij Martin en Ron. Twee authentieke personen, met een omvangrijke en waardevolle carrière in het slim toepassen van IT. Gewaardeerd in diverse rollen, waaronder projectmanager, IT-manager en CIO. Zowel nationaal als internationaal.

Wat ze over de jaren merkten en meemaakten, was dat er veel onbegrip bestaat tussen IT en business. Waar de gemiddelde IT-er werkt met 'bits en bytes', drieletter woorden of andere begrippen waarvan weinigen weten wat het écht is, denkt de business veelal in termen van weergegeven waarde en rendement, en is Jip-en-Janneke taal het meest vertrouwd . Dáárom is Quantra ontstaan.

Wij geloven dat écht wederzijds begrip van IT en business een cruciale factor is voor het laten slagen van veranderingen.

Communiceren in gewoon Nederlands, samen mét de organisatie, nuchter en niet bang voor de - soms harde - werkelijkheid. Dit zijn een aantal kenmerken van de manier waarop wij veranderingen succesvol maken. Onze innovatieve consultants dragen ieder bij aan de ontwikkeling van Quantra, door hun eigen ervaringen en het delen van kennis. Hierdoor ontdekken we nieuwe manieren van consultancy, groeien we inhoudelijk én zorgen we constant dat organisaties verbeteren en veranderingen slagen.

Haal meer uit uw IT. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.