Kennis Sessie 2018

Business Development Manager

Stel je voor, je richt een Management Consultancy onderneming op om hét verschil te maken!
En dat doé je ook, al bijna 16 jaar. Je hebt een kleine maar hechte club mensen. Vaklui. Passie, Power en Plezier binden ons.

Maar het knaagt. Er zijn nog zóveel ideeën waar nog onvoldoende mee wordt gedaan. Sommigen in detail uitgewerkt, de rest nog niet. Vele ideeën in of voor een opdracht uitgewerkt en daarna verder ‘ontwikkeld’ vanuit de overtuiging dat er markt voor is.

Er is slechts één ‘maar’: wij hebben de kennis en kunde, ruime ervaringen en getoetste praktijkconcepten, máár wij hebben niet de kennis en kunde en de competenties om deze om te zetten in échte producten en diensten. Wij missen een eindproduct en de oplossingen om deze aan de mens te brengen. Dat knaagt…

Dáárom zoeken wij iemand die dat wél kan en met ons deze mooie kansen helpt benutten. Hoe mooi is dat? Wij noemen het ‘Business Development Manager’ maar je mag er zelf een andere naam aan geven, het gaat ons om het benutten van ons onbenutte potentieel.

Spreekt het je aan? Herken je je in de deze beschrijving? Wil je meer weten?
Bel dan met Ron Linssen op 06 1134 1439 of mail mij op r.linssen@quantra.nl en je krijgt snel een reactie.
Of, lees verder en doe het daarna!
Ik neem je graag mee in onze reis om de volgende stappen te zetten in het verschil dat Quantra maakt.

Ron Linssen
Oprichter en Managing Partner

NB: kijk op onze site maar als je dan nog niet precies weet wát wij doen dan klopt dat met onze eigen gedachten over onze site. Daar wordt aan gewerkt maar ook daar, kan jij helpen het verschil te maken…

 

 

Wij zoeken een ‘Business Development Manager’


Kan jij ideeën en concepten die de inzet van ICT verbeteren, versnellen, goedkoper maken en omzetten naar een product of dienst van onze management consultancy praktijk?
Het gaat bij ons vrijwel altijd om handvatten voor Business management en Directie of ICT management en Directie die innovatie doorzetten. Time-to-market beheersbaar maken. Projecten meer succesvol maken. Portfolio’s aan projecten meer transparant en beheersbaar maken. En meer, op een creatieve en verfrissende manier ‘omdenken’ wat ons al 16 jaar typeert.
Wij de ideeën en concepten, jij de Passie, Power en Plezier om deze mét ons om te zetten in concrete dienstverlening? Een ‘Product’? Een Quantra-tool? Die wij op allerlei manieren kunnen inzetten, als vast onderdeel van onze dienstverlening of als losstaand marketing- en dienstverleningsconcept of aparte business line?

Wij willen af van alleen het doen van mooie opdrachten met de inzet van onze mensen. Wij zien grote kansen voor het aanbieden van onze kennis en kunde op een andere manier, zoals hierbij aangegeven. Ons doel is om te groeien als bedrijf, zodat wij anderen beter kunnen helpen!
Kom je ons versterken om dit mogelijk te maken?

Quantra werkt aan het structureel verbeteren van de inzet van ICT in ruimste zin van het woord binnen organisaties. In alle bescheidenheid hebben wij dat de afgelopen jaren met succes samengewerkt met klanten zoals Global Automotive, Sanquin, Bouwinvest, de Telegraaf Media Groep (TMG), De Belastingdienst, AEGON, Ziggo, MN, Louwman Dealer Groep, VNG, diverse gemeenten en veel meer.

In 2022 zijn wij de Quantra Academy gestart, waar wij verschillende trainingen zullen aanbieden die ons specifieke kennis en kunde overbrengen naar Business en ICT directie en management.

 

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager zal je Quantra gaan helpen met het operationaliseren van onze kennis en kunde en deze omzetten naar concrete producten en diensten. Na en tijdens het opzetten verwachten we dat je deze toetst in de markt en met onze en jouw relaties, zodat wij aanbieden waar vraag naar is en waar we onze gebruikelijke hoge tevredenheid kunnen noteren!

Het is een combinatie van inhoud, management en sales waar we graag met jou een mooie balans in zoeken. Uiteraard kan je vol rekenen op de samenwerking met en support van alle collegae en in het bijzonder de senior en managing consultants.
Wij verwachten dat je hier passend mee omgaat in het maken van de verbinding tussen de vraag naar dit type onderscheidende dienstverlening en ons aanbod.

Je bent vooral ondernemend, vindingrijk, positief kritisch. Een dräufganger.
Ben je nu al eigen ondernemer? Geen enkel probleem, als wij jouw huidige werkzaamheden kunnen vervlechten met die van Quantra, alleen maar een nog mooiere kans. Maar dan moet je er nog altijd wel vol voor gaan, onze samenwerking.

Natuurlijk ben je zelfstandig, je hebt een mooi netwerk en bent een geboren verbinder met inhoud en flair.
Je Nederlands is excellent, speels en passend uitdagend, alles wat nodig is om de doelgroep te interesseren en bewegen tot het nemen van actie mét ons. Je doet dit niet voor het eerst. Je hebt een bewezen track record óf je kunt ons overtuigen dat je voldoende vergelijkbare resultaten hebt laten geboekt.
Genoeg gelezen en zie je het zitten?
Bel dan met Ron Linssen op 06 1134 1439 of mail mij op r.linssen@quantra.nl en je krijgt heel snel een reactie.

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Melissa Rosenstand

Officemanager & Marketing
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Of lees verder met de gebruikelijke checkboxes…..

Jouw rol binnen Quantra & Academy

 • Je bent zeer zelfstandig, proactief en goed in organiseren;
 • Je goed bent in netwerken en voor een grote continuïteit kunt zorgen in nieuwe ‘leads’, potentiële én werkelijke opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties;
 • Kritisch mee kunt denken in ons (potentiële) aanbod aan dienstverlening en dit weet vorm te geven;
 • Schrijven van onze proposities o.b.v. input (documenten en uit gesprekken)
 • Toetsen van deze proposities in de markt, in ons netwerk en op andere wijzen;
 • Opzetten van intern kennismanagement, zodat kennisdeling beter gaat, waaronder interne opleidingen helpen organiseren en vormgeven
 • Initiator bent en bijdraagt aan onze Academy en marketing, die passen bij onze identiteit;
 • Helpen het aanbod concretiseren;
 • Organiseren van de (interne en externe) trainingen voor Quantra Academy, vaststellen waar concreet vraag is voor hetgeen wij willen bieden, communicatie opzetten met doelgroep, uitwerken aanbod trainingen of andere vormen van kennisoverdracht;
 • Zorgen dat de Academy ruimte voldoende bezet is.

 

Jouw profiel

Om deze rol met succes te kunnen oppakken, verwachten wij dat je meebrengt:

 • HBO of WO denk- en werkniveau;
 • Een sterk track-record op genoemde onderdelen van de uitdaging;
 • Een relevant netwerk;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Bij voorkeur ervaring in (pre) sales;
 • Boardroom Credibility.

 

Waar kom je te werken?

Quantra is een consultancy bedrijf en onze nationale en internationale opdrachtgevers zijn grotendeels gevestigd in de randstad. Vanwege groeiende vraag naar onze diensten zijn wij op zoek naar een Business Development Manager die Quantra gaat helpen met onze (commerciële) groei. Ons team typeert zich door ambitieuze en ondernemende mensen met een eigen visie. Wij hechten veel waarde aan teambuilding, kennis delen en gezamenlijk werken aan de toekomst van Quantra.

Ons kantoor is gevestigd in een mooi pand in Zeist met lekkere koffie, centraal gelegen tussen centrum en snelweg en op vrijdag sluiten wij de week graag af met een gezellige borrel.

 

Wat biedt Quantra jou?

Quantra is geen ‘standaard’ organisatie: we werken niet volgens vaste patronen, hebben een zeer platte organisatie en werken volgens onze eigen “Q” werkwijze: wij lopen niet weg voor de harde werkelijkheid, wij willen het écht snappen, wij brengen snel orde op zaken, wij staan in de organisatie -niet ernaast- en wij leveren conform afspraak. Wij bieden uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers (denk aan Sanquin, Louwman, Universiteit Utrecht), waarbij jij inspraak hebt in waar jij het best tot je recht komt. Geen opdracht is hetzelfde!

 • Vast contract
 • Salaris dat past bij de functie met een pakket dat oploopt tot € 80 – 100 K per jaar, afhankelijk van jouw ervaring en resultaten
 • Ruime bonus regeling
 • Doorgroei tot partnership
 • Leaseauto
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Bijdrage in pensioen

 

Interesse? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar office@quantra.nl of bel ons. Je kunt contact opnemen met Melissa Rosenstand, Officemanager, 06 4606 3490 of Ron Linssen, Managing Partner op 06 1134 1439. Wij zijn een kleine organisatie met snelle besluitvorming dus binnen 3 dagen kun je een reactie verwachten op je sollicitatie.