Person Typing 1375261

Freelance Tekstschrijver oftewel een Tekstuele Campagnetijger

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Ellen van Oostrum

Office Manager
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Ben jij de persoon die ons kan helpen om ons verhaal goed zichtbaar te maken? Vind je het gaaf om inhoudelijke kennis te vertalen naar de verhalen, niet alleen met teksten maar ook in de voorbereiding van bijvoorbeeld seminars?

Dan is dit je kans!

Wat Quantra zoekt

Als aanvulling van ons team zoeken wij een hands-on campagnetijger. Iemand die goed in staat is om de innovatieve ideeën van Quantra om te zetten in een verhaal wat de doelgroep (en) aanspreekt. De consultants van Quantra zijn inhoudelijk erg sterk, en worden door opdrachtgevers geprezen om de vertaalkracht van ingewikkelde materie naar begrijpelijke taal. Die kracht willen we graag bij een breder publiek bekend maken, en daarom zoeken we jou!

Wat je gaat doen

Quantra beschikt over veel enthousiasme en passie om bedrijven verder op weg te helpen. Hoe dit eenvoudig en aantrekkelijk kenbaar te maken is bij de doelgroep, daar kunnen we hulp bij gebruiken. We zoeken daarom iemand die campagnematig kan ondersteunen bij het vergroten van de naamsbekendheid van Quantra. Geen structureel en vaststaand takenpakket, maar gestuurd op basis van de ontwikkelingen in de markt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Redigeren van teksten (voor website van social media);
  • Opstellen van teksten (voor een nieuw product van dienst);
  • Schrijven van blogs (over een expertise-onderwerp van Quantra);
  • Meedenken in geschikte onderwerpen voor een seminar (en inhoudelijk de tekst aan laten sluiten bij de doelgroep);
  • Campagneteksten voor een seminar opstellen (aangepast op de verschillende media; website / flyer / social media).

 Graag willen we onze naamsbekendheid vergroten. Daarom willen we hierin investeren en zoeken we naar hulp. Op dit moment zijn er nog geen structurele activiteiten, maar die bouwen we graag met jou op! We streven ernaar om jaarlijks minimaal twee seminars te organiseren. Daarnaast zorgen we het liefst voor een maandelijkse inhoudelijke update, zoals bijvoorbeeld een blog.

Wat breng je mee

Liefst heb je een eigen bedrijf, waardoor je op oproep beschikbaar kan zijn om ons te ondersteunen. We verwachten dat je mee kunt denken wanneer dat nodig is, en soms ook met ongevraagde aanbevelingen komt. Jij bent tenslotte de expert! Verder verwachten we dat je:

  • Zelfstandig werkt;
  • Een sterke persoonlijkheid heeft;
  • Een duidelijke mening en eigen visie meebrengt;
  • Goed in staat bent de vertaalslag te maken van de inhoud (door Quantra) naar de doelgroep;
  • Ervaring hebt / bekend bent met onze doelgroepen (CFO / CEO / CIO).