Lens 3046269 1920

Marketeer

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Cora Koehorst

Officemanager
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Creatieve Marketeer Zoekt Quantra!

Ons vakgebied kan wel wat ‘omdenkers’ gebruiken……

ICT is belangrijk voor organisaties en dat zal alleen maar verder toenemen in de komende jaren. Vooral door het anders en beter toepassen van ‘nieuwe technologische mogelijkheden’: ‘The internet of things’, mobile commerce, digital enterprises, data science, block chain.

Te vaak gaat dit nog mis, worden mogelijkheden nog onvoldoende benut.

Hoe vaak lees jij een succesverhaal met of door ICT?

Toch werken wij hier met Quantra al tientallen jaren aan. Wij zorgen voor succesverhalen. Onze opdrachtgevers kennen ons en zoeken ons op, al 15 jaar.

Maar buiten ons netwerk zijn wij nog onbekend en dát willen wij gaan veranderen.

Ons gedachtengoed is bijzonder, dat bevestigen al onze opdrachtgevers. Tijd om meer gericht onze doelgroep hiermee bekend te maken.

Het materiaal, de kennis en de mensen zijn er.

Om onze ambitie te verwezenlijken missen we echter nog één belangrijke schakel: een creatieve Marketeer… Ben jij dat of ken jij iemand?

Quantra, sinds 2006

Wij zijn 15 jaar geleden met Quantra gestart om organisaties succesvol te laten zijn in het toepassen van ICT en opereren veelal op hoger management/directieniveau. In alle bescheidenheid hebben wij dat de afgelopen jaren met succes gedaan voor klanten als de Telegraaf Media Groep (TMG), De Belastingdienst, AEGON, Ziggo, MN, Louwman Dealer Groep, Sanquin, Rabo vastgoed, NZa, Bouwinvest, Witte Kruis/Transdev en vele meer.

Wij werken niet alleen voor private organisaties maar vinden maatschappelijke relevantie ook belangrijk, zeker gelet op de problemen die dáár spelen op ons vakgebied.

Waarom nu een Marketeer?

De wereld verandert. De wereld van consultants verandert en zal verder veranderen. Wij zijn een zgn. ‘Boetiek organisatie’, klein maar fijn en geloven niet in groei met alleen maar meer actieve consultants. 

Kennisdeling is voor ons altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze dienstverlening, waar ‘alleen’ actieve opdrachtgevers tot nu toe van profiteren. Dát gaan we veranderen.

We werken er hard aan ervoor te zorgen dat onze onderscheidende kennis en kunde ook op andere wijze beschikbaar komt, denk aan trainingen, workshops en online advisering. Wij zijn goede consultants en goed in deze conceptontwikkeling maar om het onder aandacht van onze doelgroep te krijgen, dát is een weer een vak apart: dat van jou!

Wat wordt jouw rol?

Meedenken en meewerken. De ideeën zijn er. Onze relaties bevestigen de waarde ervan. Door en met jouw commerciële inzichten, creativiteit en daadkracht gaan we de ideeën verder uitwerken om de waarde te realiseren.

Je kunt zelf bedenken wat daarbij hoort, onder andere:

 • Meedenken in de vaststelling van de commerciële propositie, (inhoudelijk en) vanuit marketing en sales perspectief;
 • Vaststellen van onze marketing en salesstrategie, plannen én deze omzetten in een acties;
 • Genereren van leads voor onze trainingen, workshops en andere -te ontwikkelen- proposities;
 • Actief aanwezig zijn in relevante netwerken, op zoek naar potentiële klanten en samenwerkingspartners;
 • Onderhouden van onze website(s) en Social Media.

De nadruk ligt op Marketing. Omdat Marketing altijd gericht is op (actieve of passieve) Sales, staat dit woord er ook regelmatig bij. Wij zoeken geen ‘keiharde sales’ omdat dit niet past bij wie we zijn maar ook niet bij onze doelgroep. Wij verkopen op inhoud en onze (senior) consultants lukt dit goed, als we een gekwalificeerde lead hebben. Dáár ligt jouw voornaamste taak.

Wat kan je verwachten?

Een omgeving waar je alle ruimte krijgt je (Marketing, ondernemers) talenten optimaal te benutten en verder uit te bouwen. Wij geloven in lange termijn relaties, zorgen goed voor onze mensen, bieden een concurrerend pakket aan arbeidsvoorwaarden waarin veel ruimte is voor individuele invulling.

En niet onbelangrijk: je komt in een team met betrokken, ambitieuze en unieke mensen die én van hun vak en van de goede dingen des levens houden. Samen een borrel drinken op ons mooie dakterras in het centrum van Zeist of op een andere leuke locatie. En naast borrelen ook met regelmatig leuke zakelijke maar ook sociale en/of sportieve activiteiten gezamenlijk doen. Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je je herkent in bovenstaande beschrijvingen en onderdelen van het werk. Dat je daarvan enthousiast wordt en met het ‘WoW that’s me’ effect direct contact opneemt met ons!

 Wat zijn kenmerken die we graag herkennen bij je?

 • Afgeronde WO of HBO opleiding, belangrijk om ons gedachtengoed te doorgronden;
 • Ervaring in B2B marketing, bij voorkeur in of gerelateerd aan zakelijke dienstverlening voor hoger management en -nog mooier- met het organiseren van (kleine) events;
 • Een eigen geluid, visie op het toepassing van Social Media voor hoger management in de zakelijke dienstverlening (B2B); snappen dat dit wat anders is dan ‘massa communicatie’ en schieten met hagel;
 • Een eigen geluid, visie op het toepassen van Social Media voor hoger management in de zakelijke dienstverlening; snappen dat dit wat anders is dan ‘massa communicatie’
 • Zelfstarter, zelfstandig, ondernemend, creatief, origineel….
 • Aantoonbare affiniteit met Social Media, in het bijzonder LinkedIn maar misschien ken jij kanalen die wij niet kennen en wel relevant zijn voor onze doelgroep?

Als je je herkent in het profiel, neem contact met ons op, we zien ernaar uit.

Contact

Heb je nog vragen, bel of mail met Ron Linssen, r.linssen@quantra.nl of 06 - 11 34 14 39.

Direct een afspraak? Stuur jouw motivatie met CV aan office@quantra.nl

Uiteraard hoor je dan zo snel mogelijk van ons.

www.quantra.nl

Haal meer uit uw IT. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.