Lens 3046269 1920

Marketing & Communicatie Topper (minimaal 24 uur p/w)

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Cora Koehorst

Officemanager
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Kom jij ons team van gedreven management en IT consultants versterken met jouw marketing & communicatie skills?

Waar kom je te werken?

Quantra is een management consultancy bureau dat is opgericht in 2006 en gevestigd in het hart van Zeist. Ons team bestaat uit consultants die op uitdagende klussen bij uiteenlopende klanten als Sanquin, Bouwinvest, Kadaster, Munstad, CBR, Louwman en Rabo Vastgoedgroep zitten of gezeten hebben. Met als taak? Veranderingen in management en IT laten slagen! Naast management consultancy, dat we al meer dan 15 jaar met passie doen, zijn we op dit moment ook druk bezig met het opzetten van de Quantra Academy, een on- en offline kennisplatform waar waardevolle kennis over management en IT op directieniveau gedeeld zal worden. Jij als marketing & communicatie topper gaat er samen met onze huidige communicatie- en marketingadviseur en het backoffice team voor zorgen dat het merk Quantra nog sterker wordt en de Quantra Academy een succes wordt.

We zijn een klein en hecht team dat bestaat uit allerlei verschillende mensen. Mensen die, ondanks hun verschillende persoonlijkheden en expertises, een aantal belangrijke dingen gemeen hebben. Ze hebben namelijk een can-do mentaliteit, zijn betrouwbaar en respectvol, niet vies van hard werken én hebben persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Ons motto is dan ook “het kan wél!”

Quantra is gevestigd in de statige en centraal gelegen kantoorvilla Kosmos (Lageweg 2a in Zeist) die zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken is.

Jouw baan

In de afgelopen 15 jaar hebben we enorm veel kennis over management en IT verzameld. Kennis die we bij onze huidige klanten toepassen om ervoor te zorgen dat hun organisatieveranderingen succesvol verlopen. Deze kennis willen we nu ook op andere manieren verspreiden om (potentiële) klanten te helpen met bruikbare adviezen en om onze kennis van zaken nog beter kenbaar te maken aan onze doelgroep. Dit willen we doen aan de hand van een rebranding van het Quantra merk, update van onze website, het delen van waardevolle content (blogs, artikelen, webinars, podcasts etc.), het versterken van onze LinkedIn kanalen, het inzetten op email marketing en het opzetten van waardevolle managementtrainingen in onze gave eventruimte op de bovenste verdieping van het Kosmos gebouw.

Kortom: Uit uitgelezen kans voor een hands-on marketing en communicatie topper met ambitie en creativiteit!

Wat wij bieden

Een zeer afwisselend takenpakket, met als kern:

 • Waardevolle content maken voor op onze website en LinkedIn, denk hierbij aan artikelen en blogs schrijven, social media berichten plaatsen en het up-to-date houden van onze website;
 • Meehelpen met de rebranding van ons merk en onze website;
 • Aan de wieg staan van onze nieuwe Quantra Academy;
 • Meehelpen bij het organiseren van onze trainingen en (online en offline) events;
 • Proactieve ondersteuning van het Management Team met ‘raad en daad’ m.b.t marketing en communicatie.

Wat vraagt Quantra van jou?

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding, relevant voor de functie;
 • Je bent proactief: je ziet waar het werk ligt en werkt graag en goed zelfstandig;
 • Je bent secuur en hebt oog voor details;
 • Je kunt snel schakelen en blijft staan in de hectiek van de dag;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede redactievaardigheden;
 • Je bent ervaren in het werken met Office 365 en LinkedIn;
 • Ervaring met Adobe Photoshop, Google Analytics en teksten schrijven is een pré;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in vergelijkbare werkzaamheden.

Wat biedt Quantra jou?

Quantra is geen ‘standaard’ organisatie. Zo werken we niet volgens vaste structuren en hebben we een platte, informele organisatie. Je krijgt veel vrijheid, maar we verwachten daarmee ook zelfstandigheid én verantwoordelijkheid.

Naast een marktconform salaris ontvang je een bonusregeling, pensioen, een laptop en telefoon en 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband). Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en uiteraard is er alle ruimte om jouw opleidings- en trainingswensen te bespreken.

Deze functie is in overleg in te vullen tussen de 24 en 32 uur per week. Vrijdag is een vaste werkdag, de overige werkdagen zijn in onderling overleg vast te stellen.

Interesse? Laat het ons weten!

Stuur ons jouw motivatie met CV naar office@quantra.nl of bel ons gerust als je vragen hebt op
06 46063490. Uiteraard hoor je dan zo snel mogelijk van ons!