Lens 3046269 1920

Office Manager (32 uur per week)

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Cora Koehorst

Back Office
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Als onze nieuwe Office Manager stap je in een supergave en verantwoordelijke functie waarbij je zelfstandig een heel divers takenpakket oppakt. Je runt de volledige backoffice van A tot Z. Musthaves voor deze uitdagende job zijn jouw zelfstartende vermogen, oog voor de mens en de details, jouw energie en organisatietalent.
Jij weet als geen ander hoe je 50 ballen tegelijk in de lucht houdt en laat je niet snel gek maken!

Waar kom je te werken?
Quantra is een consultancy organisatie. Ons team bestaat uit 12 enthousiaste vakmensen, waaronder jij als Office Manager. Wij willen én gaan groeien, waarbij jij als Office Manager een belangrijke rol speelt. Maar wel met behoud van en focus op kwaliteit en onze bedrijfscultuur! Wij zijn een klein, hecht team met compleet verschillende mensen. De gemene deler is hard werken, een can-do mentaliteit maar ook gezelligheid op zijn tijd.
Ons kantoor is gevestigd in een mooi pand in Zeist met lekkere koffie, centraal gelegen vlakbij zowel centrum als snelweg.

Jouw baan
Behelst een zeer divers pakket dat lastig in één persoon is te vinden. Met het oog op groei en uitbouw van onze dienstverlening willen wij het backoffice professionaliseren en een nog belangrijkere rol geven als stabiele factor in ons backoffice. 

Het is zéker geen klassieke Office Management rol en biedt daarmee alle ruimte voor enthousiaste mensen die een mooi stuk ervaring meenemen op een of meerdere in deze vacature genoemde punten en die bewezen hebben dit type werk eerder gedaan te hebben in vergelijkbare - kleine - organisaties.

In jouw functie ben je de spin in het web van Quantra, de verbinder tussen mensen, opdrachten, klanten, leveranciers, verwachtingen en werkelijkheid. Een zeer afwisselend pakket, met als kern:
• Algemeen Office Management (o.a. inkopen, contact met leveranciers als schoonmaakdienst en verhuurder onderhouden, agendabeheer, klanten ontvangen, organisatie rondom uitjes, relatie events en heidagen);
• Financiële administratie (iom met accountant), facturering en urenregistratie;
• Contractadministratie;
• Website bijhouden / social media (o.a. blogs/artikelen posten op onze website en social media, campagnes via LinkedIn opzetten). Jouw creatieve bijdrage hierin is cruciaal. Jij zorgt ervoor dat nieuwe content geplaatst wordt op de diverse kanalen en onze website en komt met ideeën hoe het beter kan;
• HR support en coördinatie van werving en selectie activiteiten;
• Commercieel support (commercieel overleg voorbereiden, ondersteuning consultants bij salesactiviteiten);
• Proactieve ondersteuning van het MT met ‘raad en daad’.

Wat vraagt Quantra van jou?
• Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding met als studierichting Administratief-Secretarieel, Marketing / Communicatie of Financieel;
• Je bent proactief: je ziet waar het werk ligt en werkt graag en goed zelfstandig;
• Je bent secuur en hebt oog voor details;
• Je hebt een mening en durft hiervoor uit te komen, gevraagd en ongevraagd;
• Je bent een leuke enthousiaste sociale collega;
• Je kunt snel schakelen en blijft staan in de hectiek van de dag;
• Je wordt gelukkig van een kleine informele organisatie waarin je je eigen werk kunt inrichten;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede redactievaardigheden;
• Je bent ervaren in het werken met Office 365 en LinkedIn;
• Ervaring met Adobe Photoshop, Google Analytics, boekhoudpakketten en teksten schrijven is een pré;
• Je hebt aantoonbare ervaring in vergelijkbare werkzaamheden.

Wat biedt Quantra jou?
Quantra is geen ‘standaard’ organisatie, we werken niet volgens vaste structuren en hebben een platte, informele organisatie. Je krijgt veel vrijheid, maar verwachten daarmee ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Naast een marktconform salaris ontvang je een bonusregeling, pensioen, laptop en telefoon en 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband). Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en uiteraard is er alle ruimte om jouw opleidings- en trainingswensen te bespreken.

Deze functie is voor 32 uur per week. Vrijdag is een vaste werkdag, de overige werkdagen zijn in onderling overleg vast te stellen.

Interesse? Laat het ons weten!
Stuur jouw motivatie met CV naar office@quantra.nl of bel gerust als je vragen hebt, 06-113 60 994. Uiteraard hoor je dan zo snel mogelijk van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.