Christian En Daniela (2) (1)

Traineeship

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Gaby Lequin

Officemanager
06-46063490 Stuur mij een mail Informatie aanvragen

Start je carrière in de Business & IT Consultancy met een traineeship bij Quantra.

Ben je net klaar met studeren of heeft je eerste werkervaring je nog niet gebracht wat je zoekt? Ben jij een ambitieuze starter? Vind jij het gaaf om de wereld van Business & IT te ontdekken? En zie jij jezelf werken bij een bescheiden maar ambitieuze organisatie waarin lef en een out-of-the-box denken een must zijn?


Dan zou jij degene kunnen zijn die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Quantra is een Management Consultancy Organisatie gericht op Business & IT, opgericht en gevestigd in het mooie Zeist in 2006. IT neemt een steeds prominentere rol in het bedrijfsleven. Daarnaast confronteert het organisaties steeds meer met complexe vraagstukken, waarbij het lastig blijkt, en blijft, om innovatie, verandering óf operatie op dit domein succesvol te laten zijn. Wíj helpen organisaties om dit blijvend beter in te richten en toe te passen in zeer brede zin en op vele onderdelen van het domein. Wij werken of werkten voor een uiteenlopende serie interessante nationaal en internationaal opererende opdrachtgevers. Nieuwsgierig welke dit zijn? Raadpleeg hiervoor onze website quantra.nl

Onze organisatie is ‘plat’ met een zeer divers team aan mensen, waarbij we geloven in het ‘eigen kweek’ concept en het prikkelen van ervaren (ambitieuze ondernemende) mensen door jonge slimme eigenwijze starters. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan een gezellige werksfeer door middel van het organiseren van een jaarlijkse BBQ, een vrijdagmiddag lunch en of/borrel en de halfjaarlijkse heidagen.

Wat ga je doen?

Wij zijn ervan overtuigd dat Management Consultancy zal veranderen, waarbij klanten met vragen of problemen zitten. Het thuis of op afstand, snel en direct kunnen beschikken over ‘onze kennis en kunde’ kan hier een belangrijke sleutel in zijn. Dit betekent dat wij gaan investeren in het expliciet uitbouwen van onze verzamelde kennis in proposities die we intern en extern zullen gaan inzetten. Kennismanagement 3.1, klaar voor de toekomst.

Samen met een mede-trainee werk je aan Kennismanagement 3.1. Waarbij je meewerkt aan het bouwen van een nieuw platform ten behoeve van kennisdeling. Dat doe je onder nauwe begeleiding van een van onze (senior) consultants. Zelfstandigheid is hierin erg belangrijk want zij combineren dit met drukke opdrachten voor klanten.

Je zult jouw analytische en academische vaardigheden nodig hebben om kennis te verzamelen, te analyseren en te verwerken. Daarnaast word je ook actief betrokken bij de afstemming met potentiële klanten en ontwikkeling van dienstverlening tot commerciële & marketing concepten. Op diverse manieren zorgen wij voor voldoende afstemming, waarbij ook onze backoffice een rol zal spelen.

Op deze manier krijg je de gelegenheid volop actief te leren en tegelijkertijd bij te dragen aan de uitbouw van onze organisatie. Daarnaast dient het meebouwen aan het platform tot het uitbouwen van je kennis. Afhankelijk van je persoonlijke ambitie bieden we jou de mogelijkheid om na een maand of 6 ook (geheel of gedeeltelijk) ingezet te worden als consultant bij klantopdrachten.

Om je voor te bereiden op een functie als business analist en/of consultant wordt je kennis verder uitgebreid door middel van interne & externe trainingen gericht op IT, project management en consultancy. Ook door de begeleiding van senior consultants zal je snel groeien als trainee.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een slimme, eigenwijze, zelfstandige en leuke persoon die dit met ons komt doen. Je zit vol ambitie en wil jezelf ontwikkelen. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

 • WO-opleiding (bijna) afgerond (welke is minder belangrijk)
 • Analytisch en conceptueel denkvermogen
 • Resultaatgericht
 • Sociaal vaardig
 • Nieuwsgierig
 • Positief kritisch
 • Hands-on mentaliteit
 • Interesse in het veranderen en innoveren van Business & IT (achtergrond geen must)
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

 • Een ambitieuze en innovatieve werkomgeving waar jij het maximale uit je persoonlijke ontwikkeling gaat halen
 • Marktconform salaris (contract van 40 uur)
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Bonusregeling
 • Leaseauto
 • Laptop en telefoon
 • Ruimte voor jouw opleidings- en trainingswensen
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitzicht op een langdurige, leerzame en leuke toekomst bij Quantra

 Quote Christian (trainee Quantra):

“Het eerste half jaar heb ik veel kennis op mogen doen over IT en projectmanagement waar ik nog niet veel van afwist. Dit deed ik enerzijds door het uitwerken van kennis voor het platform en anderzijds door het volgen van trainingen en begeleiding van senior consultants. Daarnaast kon ik bijdragen aan verschillende klantopdrachten samen met senior consultants van Quantra. Dit traineeship was ideaal voor mij want ik werk graag zelfstandig, ik ben nieuwsgierig, ik wilde iets leren over IT & business en ik kreeg vrijheid in de uitvoering van opdrachten. ”

 Quote Ruben (trainee Quantra):

“Wat ik erg fijn vind is dat er heel erg met mij mee wordt gedacht in wat vind ik leuk en waar wil ik beter in worden. Het nemen van initiatief en gebruik maken van de vrijheid wordt constant gestimuleerd. Zo heb ik in een korte tijd al veel verschillende dingen gezien en gedaan. Het meewerken aan het platform en ondersteunen op kleine opdrachten, op gebieden van data en projectmanagement, in combinatie met de trainingen en interne begeleiding heeft me veel gebracht en klaargestoomd voor mijn rol als business analist/consultant.”

Vragen?

Neem via onze backoffice contact op met Gaby Lequin, verantwoordelijk voor Recruitment, via office@quantra.nl. Voor specifieke vragen over het leven als trainee neem contact op met Ruben of Christian voor een belletje of kopje koffie.