Nieuwe collega!

1 minuten 08-04-2019

1 April jl. is Cora begonnen als Officemanager bij Quantra.

Onze ambities zijn hoog: aan plannen en ideeën bij Quantra nooit een gebrek! Er is ook genoeg te doen in onze backoffice. Daarom hebben wij met de komst van Cora onze backoffice weer op sterkte. Cora gaat werken aan een verdere professionalisering van onze backoffice en het omzetten van plannen en ideeën in concrete acties en resultaat. 

Graag stellen wij Cora aan je voor. 

Geen dag is hetzelfde als spin in het web bij Quantra, dat weet Cora maar al te goed. Het ene moment ligt het accent op het organiseren van “heidagen” of het voorbereiden van een event. Het volgende moment is zij druk met het werven van nieuwe collega’s. Daarnaast is er veel mogelijkheid om mee te denken over de toekomst; bijvoorbeeld het gebruik van social media, de Quantra Academy en nog veel meer… Cora staat voor verbinden. Verbinden met oprechte interesse in taak en mens, met de focus op een excellente klantbeleving voor zowel de interne als externe klant. Een enthousiaste en betrokken collega die graag weet hoe het echt met jou gaat. 

Belangrijk voor Cora is dat ze zich thuis voelt. Ze geniet van het persoonlijke contact met de collega’s. Ze heeft een zorgzaam karakter en vindt het belangrijk dat men zich gehoord voelt en bij haar terecht kan. Ze is nieuwsgierig en enthousiast van aard, stil zitten en te lang overleggen zijn niet zo haar ding. Haar kracht ligt juist in de opvolging, het regelen en organiseren, afmaken van taken en het behouden van overzicht. Geen idee of “officemanager” wel de juiste benaming is voor haar rol, maar één ding is zeker: Cora staat voor de oren, ogen én het geheugen van Quantra!

Naast haar werk als Officemanager is zij actief als bestuurslid van het Autismecafé IJsselstein en betrokken bij de lokale politiek. In het weekend is ze vaak te vinden in het Oosten van het land. Waar ze het heerlijk vindt om te wandelen met haar hond en te ontspannen onder het genot van een glas wijn en een goed boek.