Gerwin Mast, Senior Management Consultant

Gerwin Mast

Senior Management Consultant

Vanaf 1995 heb ik ervaring in lijn, project, portfolio en service management functies in de ICT en methodieken als Prince2, ITIL en meer recentelijk met Lean/Agile. Deze ervaring heb ik opgebouwd in infrastructurele en applicatieve ICT omgevingen bij zowel overheid als in de commerciële dienstverlening.
Op het koppelvlak van business en ICT kan ik business doelstellingen vertalen naar ICT oplossingen, ook heb ik leveranciers op tactisch en contract niveau aangestuurd. Als ervaren gesprekspartner kan ik moeiteloos communiceren op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Tenslotte heb ik als trainer ruime ervaring in het doceren van ITIL Foundation en ISPL Foundation.
Ben positief en leergierig en sta daarom makkelijk open voor veranderingen. Ook vind ik het leuk om verbindend bezig te zijn en breng graag partijen bij elkaar.
Ik probeer emotie weg te halen uit emotionele beslistrajecten, maak het bespreekbaar, inzichtelijk en rationaliseer de problematiek.
Daarnaast word ik het meest enthousiast als er zichtbare resultaten zijn van de werkzaamheden die ik uitvoer of van de verbinding die tot stand is gebracht.

Ik loop regelmatig halve en hele marathons. Dat doet ik het liefst in groepsverband, maar ik loop de laatste en moeilijkste kilometers ook graag alleen.