Judith Roelofs

Business Analist

Vanaf april 2018 werk ik met veel plezier als Business Analist bij Quantra. Een nieuwe uitdaging waar ik mijn gedrevenheid en enthousiasme kan inzetten. Verbinden vormde een rode draad in mijn opleiding Organisatiewetenschappen. Hier leerde ik over samenwerken, zowel tussen organisaties als op detailniveau. De cruciale rol die mensen hierin spelen ervaar ik nog dagelijks in de praktijk.

Ik voel mensen goed aan, van hoog tot laag in een organisatie. Door dat in te zetten, krijg ik het vaak voor elkaar dat alle neuzen dezelfde kant op staan en een gezamenlijk doel bereikt kan worden. Het is mijn passie om anderen te inspireren en te helpen; dit geeft mij veel energie. Ik hecht waarde aan goede relaties met zowel klanten als collega’s en ben nieuwsgierig naar hun wensen en drijfveren.

Bij Quantra verwacht ik veel te kunnen leren over o.a. Projectmanagement en het helpen van anderen om méér uit ICT te halen. Ik hou van een gestructureerde aanpak en werk secuur. Naast oog voor detail, beschik ik ook over een helikopterview, waardoor ik de grote lijnen kan blijven zien.

Mensen zeggen over mij: “Judith, die geeft nooit op; het is een echte doorzetter! Ze is creatief en denkt in oplossingen. Als ze in de buurt is voel je meteen haar energie en vrolijkheid.”