Patrick de Brabander, Senior Management Consultant

Patrick de Brabander

Senior Management Consultant

“Vanaf 1994 ben ik in diverse rollen werkzaam geweest in het domein van informatiehuishouding. Mijn grootste drive is om op doortastende wijze concrete resultaten te leveren in dynamische marktomgevingen. Immers buiten in de markt, bij klanten en stakeholders, wordt het succes bepaald van een onderneming en worden de prestaties van een onderneming beoordeeld. De interne organisatie, bedrijfsprocessen, cultuur en ICT zijn flexibele hulpmiddelen om deze prestaties te realiseren.

Ik kom het beste tot mijn recht wanneer echt “het verschil” gemaakt dient te worden. Met durf, inzicht, creativiteit en passie probeer ik altijd door te dringen tot de kern om daarna pragmatische, passende en doortastende oplossingen te creëren en te realiseren. Ik ben daarbij absoluut niet bang voor “vuile handen”.
Door mijn ruime kennis van en ervaring in operationele werkzaamheden, gecombineerd met mijn hands-on mentaliteit en bedrijfskundig (resultaat) gerichte opstelling ben ik staat om snel geaccepteerd te worden als gesprekspartner voor zowel directie, management als leveranciers en de werkvloer.
In mijn collega’s van Quantra heb ik een gezamenlijke drive, inhoud en passie gevonden om absoluut het verschil te kunnen maken. En dat doen we!
Ik ben getrouwd en naast mijn werk ben ik fanatiek duiker, gitarist en badmintonner.”