Ben jij een ambitieuze management consultant of projectmanager? Herken jij dat er nog veel te winnen valt in de afstemming tussen business en ICT? Vind jij het gaaf om anderen te helpen meer uit ICT te halen? Zie jij jezelf werken vanuit een kleine organisatie waarin lef en out-of-the-box denken een must zijn? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Jouw baan

ICT is en wordt belangrijker voor organisaties, ‘Data en Informatie’ zijn onmiskenbaar een cruciaal middel om succes te krijgen en/of houden, waarbij de verantwoordelijkheid hiervoor veel verder gaat dan de ICT afdeling alleen. Hoe organiseer je dit het meest optimaal? Hoe houd je noodzakelijke grip en stimuleer je innovatie? Als management consultant ben je werkzaam bij opdrachtgevers met dit soort vraagstukken in uiteenlopende branches. Je heb alle vrijheid om je vast te bijten in de beste oplossing voor jouw klantvraagstuk. Geen opdracht is hetzelfde en bovendien afgestemd op jouw persoonlijke ambities.

Waar kom je te werken?

Quantra is een bescheiden consultancy bedrijf gevestigd in Zeist (onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de randstad). Vanwege groeiende vraag naar onze diensten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team aan te vullen. Ons team typeert zich door ambitieuze en ondernemende mensen met een eigen visie. Wij hechten veel waarde aan teambuilding, kennis delen en gezamenlijk werken aan de toekomst van Quantra. Hiervoor komen we regelmatig op vrijdagen bij elkaar en 2x per jaar organiseren wij onze “Q” heidagen. Je krijgt alle vrijheid om bijvoorbeeld jouw netwerk aan te roepen, een relatie event te organiseren, ons gedachtegoed verder uit te bouwen en door te groeien.

Wat biedt Quantra jou?

Quantra is geen ‘standaard’ organisatie: we werken niet volgens vaste patronen, hebben een zeer platte organisatie en werken volgens onze eigen “Q” werkwijze: wij lopen niet weg voor de harde werkelijkheid, wij willen het écht snappen, wij brengen snel orde in de chaos, wij staan in de organisatie -niet ernaast- en wij leveren conform afspraak. Wij bieden uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers (denk aan Sanquin, Louwman, Universiteit Utrecht), waarbij jij inspraak hebt in waar jij het best tot je recht komt. Geen opdracht is hetzelfde!

Wij bieden je een vast contract met naast je salaris een bonusregeling, pensioen, leaseauto , laptop en telefoon. Uiteraard is er ruimte voor jouw opleidings- en trainingswensen. Ons kantoor is gevestigd in een mooi pand in Zeist met lekkere koffie, centraal gelegen tussen centrum en snelweg en op vrijdag sluiten we de week graag af met een gezellige borrel.

Wat vraagt Quantra van jou?

Wij gaan ervan uit dat jij je vak goed verstaat. Daarom bij ons geen waslijst met eisen en criteria. Wat wij echt belangrijk vinden is dat je HBO+ of academisch geschoold bent en meerdere jaren werkervaring hebt. Dat je affiniteit hebt met de ICT branche en ervaring hebt met projectmanagement / consultancy (je hoeft dus géén ICT-er te zijn).

Wij focussen ons niet zozeer op wat je hebt gedaan, maar juist op hoe je dat hebt gedaan. Wij zoeken management consultants die passen binnen onze “Q” werkwijze. Dat betekent dat wij vooral willen zien dat je een sterke persoonlijkheid hebt met een duidelijke visie en een sterke drive hebt om mee te bouwen aan onze groeiende, ambitieuze organisatie. Persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan expertise.

Interesse? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@quantra.nl of bel ons. Je kunt contact opnemen met Cindy van Schaick, Officemanager, op 06-460 63 490 of Ingrid Weterings, Management Consultant, op 06-316 83 909. Uiteraard hoor je dan zo snel mogelijk van ons.