Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als management consultant op het snijvlak van business en ICT? Vind jij het gaaf om anderen te helpen meer uit ICT te halen? Heb jij lef en beschik je over een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen? Dan is dit je kans!

Jouw baan
Ons doel is om je binnen 1-2 jaar uit te laten groeien tot een zelfstandig opererende management consultant die ‘met Quantra kwaliteit’ aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers. Daar zal je je vastbijten in wisselende vraagstukken in uiteenlopende branches, gerelateerd aan de verbetering van grip en rendement op en met ICT. In de tussentijd werk je in het kielzog van onze andere consultants mee aan opdrachten. Of lever je ondersteuning aan de uitbouw van ons gedachtegoed en dienstverlening in de vorm van eigen onderzoek en analyse.

Waar kom je te werken?
Quantra is een bescheiden consultancy bedrijf gevestigd in Zeist (onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de randstad). Vanwege groeiende vraag naar onze diensten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team aan te vullen. Ons team typeert zich door ambitieuze en ondernemende mensen met een eigen visie. Wij hechten veel waarde aan teambuilding, kennis delen en gezamenlijk werken aan de toekomst van Quantra. Hiervoor komen we regelmatig op vrijdagen bij elkaar en 2x per jaar organiseren wij onze “Q” heidagen. Je krijgt alle vrijheid om je te ontwikkelen, initiatieven te ontplooien en kennis te delen.

Wat biedt Quantra jou?
Quantra is geen ‘standaard’ organisatie: we werken niet volgens vaste patronen, hebben een zeer platte organisatie en werken volgens onze eigen “Q” werkwijze: wij lopen niet weg voor de harde werkelijkheid, wij willen het écht snappen, wij brengen snel orde in de chaos, wij staan in de organisatie -niet ernaast- en wij leveren conform afspraak.

Wij bieden uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers (denk aan Sanquin, Louwman, Universiteit Utrecht) waarbij jij inspraak hebt in waar jij het best tot je recht komt. Geen opdracht is hetzelfde! Daarnaast stellen we met jou een trainings- en ontwikkelingsprogramma op gericht op het realiseren van jouw ambities binnen Quantra.

Wij bieden je een vast contract met naast je salaris een bonusregeling, pensioen, leaseauto , laptop en telefoon. Ons kantoor is gevestigd in een mooi pand in Zeist met lekkere koffie, centraal gelegen tussen centrum en snelweg en op vrijdag sluiten we de week graag af met een gezellige borrel.

Wat vraagt Quantra van jou?
Bij ons geen waslijst met eisen en criteria. Wat wij echt belangrijk vinden is dat je een afgeronde HBO of WO opleiding hebt met minimaal 1-2 jaar werkervaring, waarin je hebt kunnen snuffelen aan projectmatig werken, finance of ICT en waarin jouw interesse voor het consultancy vak is gewekt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met de ICT branche maar je hoeft dus géén ICT-er te zijn!

Wij zoeken management consultants die passen binnen onze “Q” werkwijze of snel eigen kunnen maken. Dat betekent vooral dat wij willen zien dat je een sterke persoonlijkheid hebt met een duidelijke mening en een drive om te willen leren. Persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan expertise. 
 
Interesse? Laat het ons weten!
Stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@quantra.nl of bel ons. Je kunt contact opnemen met Cindy van Schaick, Officemanager, op 06-460 63 490. Uiteraard hoor je dan zo snel mogelijk van ons!