Quantra werkt niet via een vaste werkwijze, hoe wij precies te werk gaan hangt af van de situatie. Wij maken gebruik van verschillende methoden waar we per project de meest geschikte uitzoeken, zoals onze Quantra Queeste en AwarenessgameHier vindt u onze globale aanpak. 

Onze aanpak

1. Analyse
Wij zijn kritisch naar onszelf en naar onze klanten. Vaak worden verkeerde beslissingen genomen op basis van een verkeerd ingeschatte uitgangspositie. Daarom gaan wij tot de kern en zorgen we dat deze uitgangspositie voor iedereen helder is. Zo hebben we een sterke basis om op te bouwen.

2. Oplossingen
We zoeken oplossingen die bij uw bedrijf aansluiten en het meest uit uw huidige situatie halen. Hoe kan geprofiteerd worden van uw huidige middelen en welke vernieuwingen zijn echt nodig?

3. Efficiënte aansluiting
Quantra bekijkt de situatie vanuit de ‘harde’ kant van techniek en budgeten en de ‘zachte’ kant zoals organisatie, gewoonten en voorkeuren. Dit maakt de oplossingen realistisch en uitvoerbaar.

4. Verandering in werk zetten
Vervolgens wordt het bedrijf in beweging gezet. Vanaf het begin nemen we uw werknemers in het proces mee, en nemen –wanneer gewenst natuurlijk- ook het project- management op ons.

5. Duurzame oplossingen
Hierdoor bieden wij geen doekjes tegen het bloeden, maar duurzame oplossingen die hun resultaten op lange termijn behouden.

Zie ook: